SASTOJCI:

  • dve pastrmke
  • tikvica
  • dva čena belog luka
  • sok od limuna
  • grančica ruzmarina
  • 100 ml Di Luna Sangrie Vinarije Čoka
  • maslinovo ulje
  • svez peršun
  • so, biber

PRIPREMA:

Pastrmke oprati, očistiti i prosušiti. Tikvice iseći na tanke kolutove, posoliti i ostaviti da odstoje 15 minuta, pa ih ocediti od viška vode. Ribe posoliti i pobiberiti spolja i iznutra, u utrobu staviti tikvice, malo ruzmarina, sitno iseckani beli luk i malo limuna isečenog na kolutove. Pastrmke staviti u pleh, preliti maslinovim uljem, sokom od preostalog limuna i Di Luna Sangriom Vinarije Čoka, pa peći u rerni na 200 stepeni oko 35 minuta.

PREPORUKA

Zabava, led, voće, muzika... Di Luna Sangria se pravi po uzoru na čuvenu špansku sangriju i predstavlja pravo mediteransko piće strasti. Kombinacija suvog vina i voćnih aroma čini je neizbežnom, zavodljivom, strastvenom i neodoljivom i konzumira se isključivo u “slatkom” društvu!

Ostavite vaš komentar

0 Komentara