"Živite po svojim pravilima - srećnije, zdravije, fatalnije", tema je prolećnog "Bulevara ženskih tajni by Sanja & Vesna" koji će biti organizovan na svečanoj bini na platou ispred Tržnog centra Ušće 20. i 21. maja. Cilj manifestacije je da posetioci, koji će imati priliku u toku dva dana na štandovima, ali i tokom celodnevnog programa na centralnoj bini u razgovaraju sa Sanjom Marinković i Vesnom Dedić čuju savete iz raznih oblasti života koje im mogu biti od koristi. 

Ideja "Bulevara ženskih tajni by Sanja & Vesna" je da se sugeriše ženama da samo ako prepoznaju sopstvene vrednosti mogu da poštuju vrednosti onih sa kojima žive i rade. Program je ove godine podeljen u tri segmenta: "Budi lepa!", "Budi zdrava!" i "Budi srećna!". Posetioci će imati priliku da lično razgovoraju sa psiholozima i popularnim javnim ličnostima o jačanju samopouzdanja i optimizmu, da se upoznaju sa velnes i fitnes programima, dobiju savete nutricionista i kuvara, besplatne savete za nove frizure i demonstracije nehirurških tretmana podmlađivanja, kao i savete za unapređenje karijere. Na jednom mestu biće predstavljeno sve ono što je potrebno nežnijem polu. 

Ideju ove jedinstvene manifestacije na našim prostorima podržala je Vinarija Čoka, pa će tako hiljade posetioca uživati u vinu Di Luna Sangria.

Ulaz je besplatan, a organizatori i izlagači pripremili su dosta iznenađenja za sve dame koje budu posetile ovu manifestaciju. Dođite da se družimo i uživamo. 

Ostavite vaš komentar

0 Komentara