Firma od poverenja

Vinarija Čoka Sertifikat,

Maj
16


Veliko nam je zadovoljstvo da objavimo da je Vinarija Čoka nedavno dobila priznanje – sertifikat „Firma od poverenja“. Naime, reč je o projektu koji je pokrenut od nezavisnog istraživačkog centra koji se uspešno realizuje zahvaljujući sveobuhvatnim analizama na internetu firme Centar za istraživanje mišljenja klijenata - CZIMK.

Jako je zanimljivo na koji način određena firma zasluži ovaj sertifikat. CZIMK prvo zapisuje podatke o firmi, zatim popunjava spisak „osetljivih“ fraza i na kraju se na internetu proveravaju izrazi i fraze koje negativno opisuju poslovanje te firme. U slučaju da se na internetu pronađe samo jedna internet strana koja sadrži negativnu reč ili komentar, firma gubi pravo da učestvuje u projektu. Kako je posle provere CZIMK-a, Vinarija Čoka dobila pozitivne rezultate pretrage, bez loših komentara, uručen nam je sertifikat „Firma od poverenja“. Zahvaljujemo se svim našim prijateljima, poslovnim saradnicima i kupcima na rečima hvale!

Ostavite vaš komentar

1 Komentara

  • Maj 19

    Default user icon

    Aleksandar Nestorovic

    Iskrene ćestitke za dobijanje sertifikata "FIRMA OD POVERENJA" samo nastavite sa kvalitetnim radom i zadovoljni korisnici vaši če vas nagraditi lojalnošču vaših proizvoda Srdaćan pozdrav Aleksandar Nestorović ITALIYUCAR