Septembar
18


Tradicionalna vršačka berba - Grožđebal ove godine se održava po 58. put od 18. – 20.09.2015. god. Ova manifestacija je osmišljenja kako bi ljubitelji vina proslavili bogatu i uspešnu berbu uz muziku i veselje. Posetioci će biti u prilici da probaju vina, da kupe grožđe, posete podrume, vinogorje i uživaju u bogatim kulturnim, sportskim i umetničkim sadržajima.

 

Program

18.09. - Na dan svečanog otvaranja manifestacije predviđena su razna sportska takmičenja, koncert nacionalnog ansambla Kolo i u večernjim satima koncert Ane Bekute i Marinka Rokvića i izbor za miss berbe 2015.

19.09 - Tokom prepodnevnih časova predviđen je program za decu, razna sportska takmičenja, potom prijem grada Vršca u Evropsku mrežu vinskih gradova - specijalni gost Vesna Čipčić, dok je uveče predviđen koncert Tropiko benda i Riblje čorbe.

20.09. - Zadnji dan, planiran je karneval, sportska takmičenja i potom događaj, bacanje grožđa iz aviona i višesatni kulturno umetnički program, koji će se na kraju završiti koncertom Bad Copy.

Posetioci manifestacije u Vršcu će imati priliku da uživaju u asortimanu vina vinarije Čoke, dok bogat i sadržajan muzički program obećava dobru zabavu. Dobrodošli!

Ostavite vaš komentar

0 Komentara