Konferencija o najnovijim internet trendovima u digitalnom dobu #iRevolucija2015 održava se i ove godine u Valjevu. Internet konferencija, na kojoj će učestvovati neki od najpoznatijih veb preduzetnika, IT stručnjaka, uspešnih Valjevaca i Valjevki u oblasti internet poslovanja, kao i online medija, održaće se u subotu, 14. novembra u Centru za kulturu, sa početkom u 11 sati.

#iRevolucija2015 otkriva najnovije internet trendove, promoviše dobru praksu, ohrabruje mlade da pokrenu svoj biznis, podstiče internet preduzetništvo, podržava kulturu, kreira nove mogućnosti i umrežava zajednicu. Kroz šest predavanja i panel diskusiju #iRevolucija2015 doprinosi razumevanju najnovijih internet fenomena i približava mogućnost zarade na internetu. Fokus ovogodišnje iRevolucije je internet preduzetnišvo kroz model 4P: predavanja, panel, promocija i provod. Konferenciju će zatvoriti valjevski pop hor koji izvodi numere pop muzike a capella aranžmanima.

Na konferenciji #iRevolucija2015, posetioci će imati priliku da degustiraju raskošno Kupinovo vino “Vinarije Čoka” koje ima veoma tamnu boju i blag ukus zbog čega je izuzetno pitko. Posetite konferenciju i degustirajte naše vino od 13-14 časova, 14. novembra u Centru za kulturu Valjevo. 

 

Ostavite vaš komentar

0 Komentara