Od 3-6. septembra 2015. godine biće održana sedma po redu PDP konferencija, u prostoru Studentskog kulturnog centra Fabrika, Bulevar Despota Stefana 5, Novi Sad. Osnovni cilj ovogodišnje konferencije jeste da pokaže da genijalne ideje mogu da budu realizovane bez obzira na visinu budžeta ili tehničku perfekciju i time stimuliše posetioce da razmišljaju o svojim budućim projektima oslanjajući se na sopstvenu kreativnost. Zvanična tema konferencije LoFiHi sugeriše na kreacije u kojima dominiraju ideja i koncept (Lo Tech, Hi Design), a predavači koje će publika imati priliku da čuje, predstaviće svoje projekte koji su uspešno izvedeni bez ili sa minimalnim budžetom.

Konferencija se sastoji iz predavanja, panel diskusija, radionica i izložbi. Prethodnih godina je konferencija bila posvećena štampi, dizajnu i fotografiji, odakle i potiče naziv PDP (Print, Design, Photography). Ove godine će se polje delovanja proširiti i na druge kreativne sfere, pa će događaj prerasti u „konferenciju kreativnih medija“ čime organizator otvara mogućnost da se studenti i mladi kreativci edukuju i predstave u različitim poljima kreativnog rada. Poseta konferenciji se ne naplaćuje, kao ni kotizacije za radionice i učešce u konkursima. Više o konferenciji na www.pdp.rs

Vinarija Čoka će predstaviti svoj asortiman kvalitetnih vina koje će posetioci imati priliku da degustiraju na otvaranju konferencije 03.09.2015. od 19h. Dobrodošli!

Ostavite vaš komentar

0 Komentara