U utorak, 14. juna 2016. godine, u Svečanoj sali Skupštine Beograda, u organizaciji udruženja „Moja Srbija“ i Privredne komore Beograda i uz podršku Grada Beograda, po šesti put su svečano dodeljena priznanja „Moj izbor“ za najbolje domaće proizvode i brendove po mišljenju potrošača.

Svečanost je otvorio g. Andreja Mladenović, zamenik gradonačelnika Beograda, koji je tom prilikom ukazao na značaj razvoja domaće proizvodnje za ukupan razvoj srpske privrede i poboljšanje standarda građana.

Ove godine, u konkurenciji za priznanje „Moj izbor“, koje se dodeljuje isključivo na osnovu mišljenja potrošača, našlo se 565 domaćih proizvoda i brendova.

Istraživanje, koje je ovim povodom izvršilo udruženje „Moja Srbija“, je obuhvatilo 2.010 ispitanika u jedanaest gradova Srbije. Anketirani su isključivo potrošači koji su u Maksi supermarketu izvršili kupovinu.

 

Nagrade Moj izbor dobili su:

 

Moja Kravica, u kategoriji „Mleko i mlečni proizvodi“

Plazma keks, u kategoriji „Slatkiši“

Zlatiborac, u kategoriji „Meso i mesne prerađevine“

Dijamant ulje, u kategoriji „Ulje, prilozi i prelivi“

Začin C, u kategoriji „Supe, brašno i dodaci jelima“

Legend, u kategoriji „Odeća, obuća i proizvodi od tekstila“

Metalac posuđe, u kategoriji „Sve za kuću“

NeXt sokovi, u kategoriji „Bezalkoholni napici“

Meriks, u kategoriji „Kozmetika i sredstva za higijenu“

Ždrepčeva krv, u kategoriji „Vino“

Zaječarsko pivo, u kategoriji „Pivo“

Rubin vinjak, u kategoriji „Žestoka pića“.

 

Još jednom bismo se zahvalili svim ljubiteljima našeg vina koji su svojom lojalnošću doprineli održavanju snage brenda i svima onima koji će nas i dalje pratiti i podržavati. Svim ljubiteljima Ždrepčeve krvi želimo još mnogo lepih zajedničkih trenutaka, emocija i ukusa.

Ostavite vaš komentar

0 Komentara