U utorak, 11. aprila 2017. godine, u Svečanoj sali Skupštine Beograda, u organizaciji udruženja „Moja Srbija“ i Privredne komore Beograda i uz podršku Grada Beograda, po sedmi put su svečano dodeljena priznanja „Moj izbor“ za najbolje domaće proizvode i brendove po mišljenju potrošača.

Svečanost je otvorio g. Andreja Mladenović, zamenik gradonačelnika Beograda, koji je tom prilikom ukazao na značaj razvoja domaće proizvodnje.

Cilj akcije je podsticanje razvoja domaće proizvodnje i poboljšanja kvaliteta robe i usluga u Srbiji. Priznanje „Moj izbor“ se organizuje u okviru kampanje „Srbija ima kvalitet“ i jedino je priznanje u Srbiji koje se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača. Ove godine, u konkurenciji za nagradu se našlo 627 domaćih proizvoda i brendova u 24 kategorije.

Priznanje "Moj izbor" za nаjbolji domаći proizvod i brend u kategoriji vina prema mišljenju potrošаčа dobila je Vinarija Čoka za Ždrepčevu Krv.

Ždrepčeva krv je brend u Srbiji koji može da se pohvali velikim brojem lojalnih potrošača i pored velike tržišne konkurencije. Ono što je činjenica ali i deo istorije Ždrepčeve krvi jeste zanimljivost da je mnogo pre nastanka brenda vino po sličnoj recepturi prodavano isključivo u apotekama zbog svojih lekovitih svojstava.

Ostavite vaš komentar

0 Komentara