Decembar
7


Vinarija Čoka upriličila je luksuzni koktel za sve saradnike i VIP zvanice povodom promocije penušavog vina pod nazivom "Magia". Sala hotela "Jugoslavija" bila je premala da primi sve one koji su želeli da osete magiju koju pruža specifični ukus novog penušavca. Nataša Bekvalac među prvima je stigla. Prisutnima se obratio i direktor Vinarije Čoka, gospodin Zoran Tripković koji se zahvalio prisutnima i otkrio da je ponosan na dugu tradiciju i kvalitet koji pružaju svojim potrošačima, te da je posebno ponosan na njihov novi proizvod pod nazivom "Magia". Nakon govora, imali smo priliku da vidimo i kako je izgledalo snimanje novog kalendara Vinarije Čoka, nakon čega su prelepe devojke i učesnice izbora "Miss YU" prošetale u modelima nove kolekcije talentovane dizajnereke Marije Šabić.


Kako bi ostali dosledni čarobnoj večeri u kojoj se točila magia, mađioničar Magic Avgustino pokazao je par trikova koji su oduševili prisutne, a nakon njega na sceni se pojavio akustični beogradski orkestar na čelu sa pevačicom Tijanom Kadov.


Između ostalog, na koktelu Vinarije Čoka uživali su i voditeljka Ana Pendić, fitnes instruktorka Ana Marija Žujović sa dečkom, košarkašem Ninom Čelebićem, vlasnica MISS YU kompanije Vesna Jugović, manekenka Tamara Paunović i mnogi drugi

Ostavite vaš komentar

0 Komentara