Prvog vikenda decembra u tržnom centru „Delta City“ će se održati neobično sajamsko druženje pod nazivom “Bulevar ženskih tajni by Sanja & Vesna”. Cilj manifestacije je da posetioci, koji će imati priliku u toku dva dana na štandovima, ali i tokom celodnevnog programa na centralnoj bini u razgovoru sa Sanjom Marinković i Vesnom Dedić čuju savete iz raznih oblasti života koje im mogu biti od koristi. 

Ova sajamska manifestacija nije samo prilika da pre svega dame nešto povoljno kupe, već da na jednom mestu u vremenu raznolikih ponuda i masovnih kampanja dobiju pravu informaciju i kao majke, i kao žene od karijere, i kao žene koje žele da budu privlačne suprotnom polu, da budu dobre i lepe i sebi i drugima.

Na jednom mestu biće predstavljeno sve ono što je potrebno nežnijem polu. Vinarija Čoka će biti jedan od izlagača na sajmu sa svojim brendom Kupinovo vino.

Ulaz je besplatan, a organizatori i izlagači pripremili su dosta iznenađenja za sve dame koje budu posetile ovu manifestaciju. Zato, nemojte propustiti ovu manifestaciju, dođite da se družimo i uživamo. 

Ostavite vaš komentar

0 Komentara