Business samit se održava uz Gegula sajam turizma, hrane i pića od 24–26. juna 2016. godine i predstavlja regionalnu poslovnu manifestaciju, koja će se po peti put održati ove godine u Vrnjačkoj banji u Hotelu „Breza”. Očekuje se 10.000 posetilaca tokom 3 dana manifestacije.

Samit će okupiti veliki broj učesnika: kompanije, unije poslodavaca, privredne komore, proizvođače, ambasade, opštine, mesne zajednice, naučne radnike, kulturno umetnička društva u cilju razmene kontakata i uspostavljanja poslovne saradnje. Sajam okuplja izlagače iz oblasti prehrambene industrije, poljoprivredne proizvodnje, vinarstva i vinogradarstva, alkoholnih i bezalkoholnih pića, kultura i industrije kafe, pčelarstva i medarstva, organskih i konditorskih proizvoda, pakovanja i ambalaže.

Zato, nemojte propustiti ovu idealnu priliku da dođete na najvažniji skup u regionu da se družimo, razmenimo iskustva, ideje, kontakte i da ostvarimo uspešnu saradnju u dobrom turističkom i poslovnom ambijentu koji nudi Vrnjačka Banja.

Ostavite vaš komentar

0 Komentara