Četvrti po redu festival vina u Zemunu se održava u subotu i nedelju 2. i 3. jula, od 18h do 23h na Velikom trgu u Zemunu. Ovaj Omladinski trg popoločan granitnim pločama sa fontanom i pratećim mobilijarima, sa novom rasvetom uklopljenom u postojeći ambijent i novim drvoredom visokog estetskog kvaliteta, predstavlja omiljeno mesto večernjeg okupljanja Zemunaca, ušuškanim između prelepih fasada zgrada, između Gospodske i ulice Zmaj Jovine.

Ova zajednička vinsko kulturološka manifestacija je ušla u kalendar turističkih događanja u Zemunu i Beogradu, u organizaciji Srpskog vina i Gradskih pijaca, podržana od Turističke organizacije Beograd, Sekretarijata za privredu grada Beograda, gradske opštine Zemun, Udruženja vinogradara i vinara Srbije-VIVIS.

Uz bogat kulturno umetnički program, prošlogodišnju manifestaciju je posetilo preko 2.000 posetilaca. Na festivalu, u večernjim satima, posetiocima će se predstaviti vodeće vinarije iz Srbije među kojima će se po drugi put na ovoj manifestaciji predstaviti i Vinarija Čoka sa svojim asortimanom vina. Zato, nemojte propustiti ovu manifestaciju i dođite da se družimo i uživamo u vinu!

Ostavite vaš komentar

0 Komentara