Zemunski vinski trg

Vinarija Čoka ,

Jun
22


Peti po redu Zemunski vinski trg se održava 30. juna i 1. jula, petak i subota  od 18 do 23 časa na Velikom trgu u Zemunu. Ovaj omladinski trg popločan granitnim pločama sa fontanom, pratećim mobilijarima, novom rasvetom uklopljenom u postojeći ambijent koji predstavlja omiljeno mesto večernjeg okupljanja Zemunaca, ušuškanom između prelepih fasada zgrada, između Gospodske i ulice Zmaj Jovine.

Zemunski vinski trg je zajednička vinsko kulturološka manifestacija koja je ušla u kalendar turističkih događaja u Zemunu i Beogradu, u organizaciji Srpskog vina i Gradskih pijaca,  podržana od Turističke organizacije Beograd, Sekretarijata za privredu grada Beograda, gradske opštine Zemun, Udruženja vinogradara i vinara Srbije-VIVIS

Ovu jedinstvenu vinsko kulturološku manifestaciju u dva dana poseti preko 2000 posetilaca. Na manifestaciji se zemunskoj i beogradskoj vinskoj publici i ljubiteljima dobre srpske voćne kapljice, na besplatnoj degustaciji predstavi dvadesetak vinarija i nekoliko destilerija sa svojim vinima i rakijama. Lepu atmosferu će upotpuniti kulturno umetnički program obe večeri. 

Ostavite vaš komentar

0 Komentara