Paleta Barrique

Cabernet Sauvignon Barrique

Stara duhovnost nas je inspirisala u kreiranju ekskluzivnog Cabernet Sauvignon Barrique kvalitetnog vina sa ohridskih vinogorja. Specifičnost se ogleda u tome što odležavaju u jedinstvenim barik buradima od 8-18 meseci i upijaju najfinije mirise drveta, mekih i dozrelih tanina. Dok pijete, osetićete da su arome i bukei izraženiji, da vam je telo snažnije, samo vino je skladnije, upečatljivije, bogatije i kompleksnije, sa izraženim mirisima kafe, dima i čokolade.
Poklonite poverenje vinu Cabernet Sauvignon Barrique vrhunskog kvaliteta i njihova kompleksnost podmiriće vaše najzahtevnije vinske ukuse i učiniti da doživite neponovljivo iskustvo.

Ovo znalački odnegovano vino ima karakterističan sortni miris i koncentrisanu i homogenizovanu aromu, sa uočljivim taninskim tonovima i prepoznatljivim bariknim karakteristikama, koje veoma dobro podržavaju voćnu komponentu u vinu, višnje i crne ribizle. Izrazito je tamne rubin boje, sa ljubičastim odsjajem.
Zaokruženo, izbalansirano vino sa elegantnim tonovima vanile u završetku očaraće vas u kombinaciji sa crvenim mesima, srednje pečenim biftekom sa zelenim biberom.